Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів. Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.

Опис

Ключові слова

фортифікація хлібобулочних виробів, фортифіковані хлібобулочні вироби, фортифіковані залізом хлібобулочні вироби, хлібобулочні вироби антианемічного призначення, фортифікація залізом, лактат заліза, сульфат заліза, fortification of bakery product, fortified bakery product, iron-fortified bakery products, antianemic bakery products, iron fortification, ferrous lactate, ferrous sulphate, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Губеня, В. О. Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації харчових процесів : ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрантів, аспірантів : тези доповідей. - 2011.