Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено такі носії заліза, як сульфат заліза, лактат заліза і дієтичну добавку “Гемовітал”, з метою фортифікації хлібобулочних виробів.
Iron substances such as ferrous lactate, ferrous sulphate and food supplement “Hemovital” have been investigated to fortification of bakery products.
Опис
Ключові слова
фортифікація хлібобулочних виробів, фортифіковані хлібобулочні вироби, фортифіковані залізом хлібобулочні вироби, хлібобулочні вироби антианемічного призначення, фортифікація залізом, лактат заліза, сульфат заліза, fortification of bakery product, fortified bakery product, iron-fortified bakery products, antianemic bakery products, iron fortification, ferrous lactate, ferrous sulphate, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Губеня, В. О. Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначення / В. О. Губеня, Г. М. Лявинець, Л. Ю. Арсеньєва // Технології харчових виробництв та сучасні методи інтенсифікації харчових процесів : ІІ науково-технічної конференції студентів, магістрантів, аспірантів : тези доповідей. - 2011.