Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сучасні тенденції розвитку народного господарства спрямовані на створення виробництва з повним використанням сировинних ресурсів та зниженням енергетичних витрат. Використання емульсій пов’язано з можливістю скорочувати час процесу виробництва при нижчих витратах енергії в порівнянні з виробництвом традиційними способами. Така відмінність особливо корисна у харчовій промисловості, адже до складу емульсій входять всі необхідні компоненти харчових продуктів, що значно спрощує їх технологію виробництва.

Опис

Ключові слова

безалкогольні нопої, гуміарабік, крохмаль, застосування емульсій, безалкогольные напитки, гуммиарабик, крахмал, применение эмульсий, soft drinks, gumarabic, the use of emulsions, starch, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Луговська, О. А. Емульсії на основі крохмалю і гуміарабіку та їх використання в виробництві харчових продуктів / О. А. Луговська, В. М. Сидор // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. – 2015. – Ч. 1. – С. 29.