Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20247
Title: Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачків
Authors: Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: бісквітний напівфабрикат
кабачок
технологія
кондитерський виріб
biscuit semis
zucchini
technology
confection
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Філіпенко, В. В. Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачків / В. В. Філіпенко, О. О. Петруша // Харчові технології : матеріали X Всеукр. наук. конф. студентів, 15-16 трав. 2014 р., м. Одеса. / М-во освіти і науки України, Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. — Одеса : ОНАХТ, 2014. — С. 45-47.
Abstract: Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20247
ISSN: 966-571-063-x
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ONAHT2014.pdf214.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.