Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, суфле, яєчний білок, restaurant management, egg white, souffles, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Іваненко, О. О. Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких страв / О. О. Іваненко, О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, А. В. Гавриш // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали наук.-практ. конф., 4-5 лист. 2014 р., м. Одеса / М-во освіти і науки України, ОНАХТ. – Одеса, 2014. – С. 158-159.