DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20258

Название: Characterization of recipe composition of fondants
Другие названия: Характеристика рецептурної композиції цукерок
Авторы: Havrysh, Andrey
Smirnova, Elizabeth
Bloshchinska (Dudkina), Olena
Гавриш, Андрій Володимирович
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
Ключевые слова: recipe composition
dessert
рецептурна композиція
десерт
рецептурная композиция
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Havrysh, A. Characterization of Recipe Composition of Fondants / A. Havrysh, J. Smirnova, O.Dudkina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 258–259.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20258
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Smirnova.pdf146,69 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback