Characterization of recipe composition of fondants
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
recipe composition, dessert, рецептурна композиція, десерт, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Havrysh, A. Characterization of Recipe Composition of Fondants / A. Havrysh, J. Smirnova, O.Dudkina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 258–259.