Effectiveness of fortification of food fibres
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
dietary fibre, cereals, харчове волокно, злакові культури, пищевое волокно, злаковые культуры, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Effectiveness of fortification of food fibres / O. Kobets, V. Dotsenko, O. Arpul, J. Smirnova // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25–27 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С.137–138.