Effectiveness of fortification of food fibres

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

dietary fibre, cereals, харчове волокно, злакові культури, пищевое волокно, злаковые культуры, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Effectiveness of fortification of food fibres / O. Kobets, V. Dotsenko, O. Arpul, J. Smirnova // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25–27 березня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С.137–138.