Аналіз методичних підходів до поняття природна техногенна безпека

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проблеми екологічної і техногенної безпеки є надзвичайно важливими в сучасному світі. Існує багато різних концепцій, що спрямовані на оптимізацію та становлення національної екологічної політики та екологічних стандартів в різних країнах. У кожній країні є власна стратегія національної екологічної безпеки. Також міжнародні об’єднання та організації створюють законодавчі документи в яких впроваджуються механізми контролю та управління екологічними ризиками та небезпеками, а також методи удосконалення національної екологічної політики. Такі документи розроблено в ООН, ЄС, СНД та інших організаціях.

Опис

Ключові слова

безпека, техногенна безпека, природна техногенна безпека, природно-екологічна безпека, natural and environmental safety, safety, techno Security, natural and environmental safety, кафедра туристичного та готельного бізнесу

Бібліографічний опис

Уліганець, С. І. Аналіз методичних підходів до поняття природна техногенна безпека / С. І. Уліганець, Л. В. Мельник // Готельно-ресторанний бізнес:інноваційні напрямки розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. - К: НУХТ, 2015. - С. 267-269.