Вплив антисептуючих засобів на дріжджі у спиртовому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено порівняльну оцінку впливу найбільш поширених антисептуючих засобів на динаміку накопичення виробничих дріжджів у спиртовому виробництві. Встановлено концентрації антисептиків, за яких вони не мали негативного впливу на дріжджові клітини.
The comparative evaluation of the most effective antiseptic’s influence on the life activity of yeasts has been realized. The antiseptic’s permissible concentrations which not influenced to the yeast’s life activity have been established.

Опис

Ключові слова

виробництво спирту, антисептуючі засоби, виробничі дріжджі, alcohol production, antiseptic facilities, industrial yeast

Бібліографічний опис

Бондар, М. В. Вплив антисептичних засобів на дріжджі у спиртовому виробництві / М. В. Бондар // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. – С. 33-35.

Зібрання