Effect nanoparticles of emulsions for drinks on their quality and safety
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Some foods, especially beverages that are made using emulsions containing 1–1000 nm particle size and treated as objects of classical colloid chemistry.
Of great importance for the stability of these products is the size of the particles. In the case where known information about the particle size emulsion, then you can control their stability and quality.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, стабільність, емульсія, стабілізатор, частки, фаза, гомогенізатор, стабильность, стабилизатор, эмульсия, частицы, гомогенизатор, stability, emulsion, stabilizer, particle, phase, homogenizer
Бібліографічний опис
Lugovska, O. Effect nanoparticles of emulsions for drinks on their quality and safety / O. Lugovska, V. Sidor // University-Industry educational and training initiatives : virtual conference, 7-8 May 2015. – Access mode : https://www.food-sta.eu/sites/default/files/publication_abstracts/Abstracts_Oksana-Lugovska%20nanoparticles%20of%20emulsions%20for%20drinks%20.pdf