DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20317

Название: Impact of mushroom puree and onion powder on baking processes and protracted cookies preservation
Другие названия: Вплив грибного пюре й порошка цибулі на процеси випічки та зберігання затяжного печива
Авторы: Petrenko, Nikolay
Dovgun, Irina
Петренко, Микола Миколайович
Довгун, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: protracted cookies
mushroom puree
onion powder
затяжне печиво
грибне пюре
порошок цибулі
затяжное печенья
грибное пюре
порошок лука
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Petrenko M. Impact of mushroom puree and onion powder on baking processes and protracted cookies preservation / M. Petrenko, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 269–270.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20317
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Petrenko.pdf131,12 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback