DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20334

Название: Вплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджів
Другие названия: The effect of high protein supplements on biotechnological properties of baking yeast
Авторы: Черниш, Людмила Миколаївна
Махинько, Валерій Миколайович
Бережна, Оксана Павлівна
Chernish, Lyudmila
Makhynko, Valeriy
Berezhna, Oksana
Ключевые слова: білкові рослинні ізоляти
білковий ізолят сої
білковий ізолят рису
білковий ізолят гороху
суха пшенична клейковина
хлібопекарські дріжджі
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
белковые растительные изоляты
белковый изолят сои
белковый изолят риса
белковый изолят гороха
сухая пшеничная клейковина
хлебопекарные дрожжи
protein vegetable isolates
protein isolate soy
protein isolate rice
protein isolate pea
dry wheat gluten
baking yeast
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Черниш, Л. Вплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджів / Людмила Черниш, Валерій Махинько, Оксана Бережна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 112.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано вплив високобілкових рослинних добавок (сухої пшеничної клейковини, ізолятів сої, гороху та рису) на життєдіяльність та розвиток дріжджових клітин. Показана перспективність внесення ізолятів на стадії активації для підвищення бродильної активності хлібопекарських дріжджів. Проанализировано влияние высокобелковых растительных добавок (сухой пшеничной клейковины, изолятов сои, гороха и риса) на жизнедеятельность и развитие дрожжевых клеток. Показана перспективность внесения изолятов на стадии активации для повышения бродильной активности хлебопекарных дрожжей. Analyzes the effect of high protein additives (dry wheat gluten, soy isolates, pea and rice) on the functioning and development of yeast cells. The prospects of making isolates at the stage of activation for improved fermentative activity of Baker's yeast.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20334
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tmvmvvbrdnbtvhpd.pdf64,41 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback