Високобілкові добавки в хлібопеченні
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто білкові потреби різних груп населення України. Показана необхідність підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Наведено дані про різні види білкових добавок для хлібопечення.
The article describes the protein needs of the different population groups of Ukraine. Shown the need to increase food and biological value of bakery products. The data about different kinds of protein supplements for baking.
Опис
Ключові слова
хліб, амінокислоти, біологічна цінність, білкові рослинні концентрати, білкові рослинні ізоляти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread, amino acid, biological value, protein vegetable concentrates, protein vegetable isolates
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Високобілкові добавки в хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. М. Черниш // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 6 (183). – С. 57-60.