Високобілкові добавки в хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто білкові потреби різних груп населення України. Показана необхідність підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Наведено дані про різні види білкових добавок для хлібопечення. The article describes the protein needs of the different population groups of Ukraine. Shown the need to increase food and biological value of bakery products. The data about different kinds of protein supplements for baking.

Опис

Ключові слова

хліб, амінокислоти, біологічна цінність, білкові рослинні концентрати, білкові рослинні ізоляти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread, amino acid, biological value, protein vegetable concentrates, protein vegetable isolates

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Високобілкові добавки в хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. М. Черниш // Хранение и переработка зерна. – 2014. - № 6 (183). – С. 57-60.

Зібрання