Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Назва: Картопляні продукти у хлібопеченні
Автори: Білик, Олена Анатоліївна
Халікова, Есьма Фаїківна
Фаін, А. В.
Ключові слова: термін зберігання
картоплепродукти
картопляні пластівці
картопляне борошно
картопляна крупка
shelf life
potatoes
potato flakes
potato flour
potato grits
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Білик, О. А. Картопляні продукти у хлібопеченні / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, А. В. Фаін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 7–9.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналітичний огляд літературних джерел з застосування картоплепродуктів у хлібопекарській галузі з метою подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Встановлено, що картопляні продукти доцільно застосовувати для запобігання черствіння як для пшеничних так і для житньо-пшеничних хлібобулочних виробів. Показано необхідність дослідження можливості застосування у технології хлібобулочних виробів сухого картопляного пюре. Analytical review the literature on the use of potatoes in the baking industry to prolong the shelf life of baked goods. It was found that the potato products expedient for the prevention of staling for wheat and rye-wheat bakery products. The necessity to study the possibility of using technology in bakery products dry mashed potatoes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sboakpuh.pdf224.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.