Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorХалікова, Есьма Фаїківна-
dc.contributor.authorФаін, А. В.-
dc.date.accessioned2015-05-14T06:52:14Z-
dc.date.available2015-05-14T06:52:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБілик, О. А. Картопляні продукти у хлібопеченні / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, А. В. Фаін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 7–9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370-
dc.description.abstractПроведено аналітичний огляд літературних джерел з застосування картоплепродуктів у хлібопекарській галузі з метою подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Встановлено, що картопляні продукти доцільно застосовувати для запобігання черствіння як для пшеничних так і для житньо-пшеничних хлібобулочних виробів. Показано необхідність дослідження можливості застосування у технології хлібобулочних виробів сухого картопляного пюре. Analytical review the literature on the use of potatoes in the baking industry to prolong the shelf life of baked goods. It was found that the potato products expedient for the prevention of staling for wheat and rye-wheat bakery products. The necessity to study the possibility of using technology in bakery products dry mashed potatoes.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectкартоплепродуктиuk_UA
dc.subjectкартопляні пластівціuk_UA
dc.subjectкартопляне борошноuk_UA
dc.subjectкартопляна крупкаuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.subjectpotato flakesuk_UA
dc.subjectpotato flouruk_UA
dc.subjectpotato gritsuk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.titleКартопляні продукти у хлібопеченніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboakpuh.pdf224.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.