Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білик, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Халікова, Есма Фаїківна | - |
dc.contributor.author | Фаін, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-05-14T06:52:14Z | - |
dc.date.available | 2015-05-14T06:52:14Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Білик, О. А. Картопляні продукти у хлібопеченні / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, А. В. Фаін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 7–9. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20370 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналітичний огляд літературних джерел з застосування картоплепродуктів у хлібопекарській галузі з метою подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Встановлено, що картопляні продукти доцільно застосовувати для запобігання черствіння як для пшеничних так і для житньо-пшеничних хлібобулочних виробів. Показано необхідність дослідження можливості застосування у технології хлібобулочних виробів сухого картопляного пюре. Analytical review the literature on the use of potatoes in the baking industry to prolong the shelf life of baked goods. It was found that the potato products expedient for the prevention of staling for wheat and rye-wheat bakery products. The necessity to study the possibility of using technology in bakery products dry mashed potatoes. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | картоплепродукти | uk_UA |
dc.subject | картопляні пластівці | uk_UA |
dc.subject | картопляне борошно | uk_UA |
dc.subject | картопляна крупка | uk_UA |
dc.subject | shelf life | uk_UA |
dc.subject | potatoes | uk_UA |
dc.subject | potato flakes | uk_UA |
dc.subject | potato flour | uk_UA |
dc.subject | potato grits | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title | Картопляні продукти у хлібопеченні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sboakpuh.pdf | 224.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.