Modelling of Process in Twin-Screw Dough-Mixing Machines
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
To intensify the machining test during mixing, we suggested to use a screw as the working part of various modifications, which provide continuous transportation and intensive mechanical impact on the dough during kneading. A design model using software package Flow Vision is offered to study the process of kneading.
Опис
Ключові слова
dough, kneading, screw, mixing, тісто, замішування, змішування, шнек, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Modelling of Process in Twin-Screw Dough-Mixing Machines / O. Kudinova, O. Kravchenko, I. Lytovchenko, Y. Telychkun, O. Gubenia, V. Telychkun, I. Dovgun // Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies. – Bulgaria : National Academy of Packaging, 2014. – № 5. – P. 64–68.