Modelling of Process in Twin-Screw Dough-Mixing Machines

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

To intensify the machining test during mixing, we suggested to use a screw as the working part of various modifications, which provide continuous transportation and intensive mechanical impact on the dough during kneading. A design model using software package Flow Vision is offered to study the process of kneading.

Опис

Ключові слова

dough, kneading, screw, mixing, тісто, замішування, змішування, шнек, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Modelling of Process in Twin-Screw Dough-Mixing Machines / O. Kudinova, O. Kravchenko, I. Lytovchenko, Y. Telychkun, O. Gubenia, V. Telychkun, I. Dovgun // Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies. – Bulgaria : National Academy of Packaging, 2014. – № 5. – P. 64–68.

Зібрання