Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Иваново Маркова АД

Анотація

У статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.

Опис

Ключові слова

пакування, зберігання, якість, розсільні сири, органолептична оцінка, вільні амінокислоти, протеоліз, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах / Н. О. Рябченко // Наукові дослідження і їх практичне застосування. Сучасний стан та шляхи розвитку : збірник наукових праць SWorld за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції, 1–12 жовтня 2014. – Иваново: МАРКОВА АД, 2014. – Вып. 3(36), Т. 8. – С. 42-45.

Зібрання