Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20459
Title: Динаміка виробничого травматизму в харчовій галузі України
Authors: Євтушенко, Ольга Володимирівна
Сірик, Аліна Олегівна
Алексюк, Ірина Василівна
Keywords: травматизм
безпека
праця
харчова промисловість
injuries
safety
labor
food industry
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2015
Citation: Євтушенко, О. В. Динаміка виробничого травматизму в харчовій галузі України / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, І. В. Алексюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ., 23–24 квіт. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 367.
Abstract: На основі аналізу статистичних даних показників виробничого травматизму в харчовій галузі України за період з 2003 по 2013рр., встановлено, що організаційні та кваліфікаційні фактори призводять до збільшення виробничих травм зі смертельним наслідком. Based on the analysis of statistical data indicators of industrial injuries in the food industry of Ukraine for the period from 2003 to 2013., found that organizational and qualification factors lead to an increase of industrial injuries with fatal outcome.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20459
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf189.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.