Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20516
Title: Innovational technologies in the preparation of food
Authors: Koveshnikova, Diana
Chala, Kateryna
Keywords: tourism industry
hospitality
hotel
індустрія туризму
готель
гостинність
индустрия туризма
гостеприимство
гостиница
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Citation: Koveshnikova, D. Innovational technologies in the preparation of food / D. Koveshnikova, K. Chala // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 міжнародно наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 278–279.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20516
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1111.pdf10.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.