Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20516
Title: | Innovational technologies in the preparation of food |
Authors: | Koveshnikova, Diana Chala, Kateryna |
Keywords: | tourism industry hospitality hotel індустрія туризму готель гостинність индустрия туризма гостеприимство гостиница кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Koveshnikova, D. Innovational technologies in the preparation of food / D. Koveshnikova, K. Chala // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 міжнародно наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 278–279. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20516 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.