Культура споживання вина і сиру в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано культуру споживання вина і сиру в Україні. Надано рекомендації щодо споживання та поєднання двох взаємодоповнювальних продуктів. The article analyzes the culture of consumption of wine and cheese in Ukraine. The recommendations on the use and combination of two interconvertible products.

Опис

Ключові слова

культура споживання, вино, сир, culture of consumption, wine, cheese, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Юзвик, М. О. Культура споживання вина і сиру в Україні / М. О. Юзвик // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4–5 листопада 2014. – Одеса, 2014. – С. 212-213.