Сучасні методи керування біотехнологічними процесами

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розглянуто сучасні методи керування біотехнологічними процесами як складнии нелінійними об’єктами на основі принципів самоорганізації та адаптації. Визначено першорядні напрями досліджень систем керування біотехнологічними процесами харчових виробництв для підвищення їх ефективності та розширення функціональних можливостей. The modern methods of control biotechnological processes as skladnyy nonlinear objects based on the principles of self-organization and adaptation. Defined primary areas of research management systems biotechnological processes of food production to improve their efficiency and functionality.

Description

Citation

Ладанюк, А. П. Сучасні методи керування біотехнологічними процесами / А. П. Ладанюк, А. І. Українець, В. Д. Кишенько // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. - С. 82-85.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By