Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуті шляхі збільшення обсягів реалізації ігристих вин на території України та закордоном, поліпшення якості продукції, підвищення конкурентоспроможності підприємства на вітчизняному та закордонному ринку.

Опис

Ключові слова

ринкові умови, конкурентоспроможність, експорт, ігристі вина, рыночные условия, конкурентноспособность, экспорт, игристые вина, market conditions, competitiveness, competitiveness, sparkling wine, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання / Н. П. Шаповалова, М. В. Несміянова // Розвиток національних економік в контексті геоекономічних реалій та лібералізації зовнішньоекономічної діяльності : матеріали Міжнар. наукової конференції. - Одеса : МГУ, 2015. - С. 35-37.