Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті розглянуті шляхі збільшення обсягів реалізації ігристих вин на території України та закордоном, поліпшення якості продукції, підвищення конкурентоспроможності підприємства на вітчизняному та закордонному ринку.
Опис
Ключові слова
ринкові умови, конкурентоспроможність, експорт, ігристі вина, рыночные условия, конкурентноспособность, экспорт, игристые вина, market conditions, competitiveness, competitiveness, sparkling wine, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Шаповалова, Н. П. Шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в ринкових умовах господарювання / Н. П. Шаповалова, М. В. Несміянова // Розвиток національних економік в контексті геоекономічних реалій та лібералізації зовнішньоекономічної діяльності : матеріали Міжнар. наукової конференції. - Одеса : МГУ, 2015. - С. 35-37.