DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20633

Название: Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності
Другие названия: Optimization of brewing using a scenario approach in terms of situational uncertainty
Авторы: Романов, Микола Сергійович
Кишенько, Василь Дмитрович
Ладанюк, Анатолій Петрович
Romanov, Mykola
Kyshenko, Vasil
Ladanyuk, Anatoly
Ключевые слова: оптимізація виробництва пива
сценарний підхід
ситуаційне змінювання
ідентифікація
інтелектуальна система
оптимизация производства пива
сценарный подход
ситуационное изменения
идентификация
интеллектуальная система
beer production optimization
scenario approach
situational variation
identification
intelligent
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Романов, М. С. Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності / М. С. Романов, В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Харчова наука і технологія. — 2014. - № 3 (28). - С. 89-95.
Краткий осмотр (реферат): Роботу присвячено дослідженню питання оптимізації основних технологічних процесів виробництва пива. Користуючись отриманими знаннями, розроблено інтелектуальну систему управління процесами виробництва пива, в основу якої покладено принципи ситуаційного аналізу поведінки об’єкта управління. Проведений аналіз отриманих результатів дає змогу розробити алгоритми керування, які б дали можливість покращити такі техніко-економічні показники як якість продукції, витрати сировини та продуктивність технологічного комплексу.Работа посвящена исследованию вопроса оптимизации основных технологических процессов производства пива. Пользуясь полученными знаниями, разработано интеллектуальную систему управления процессами производства пива, в основу которой положены принципы ситуационного анализа поведения объекта управления. Проведенный анализ полученных результатов позволяет разработать алгоритмы управления, которые бы дали возможность улучшить такие технико-экономические показатели как качество продукции, затраты сырья и производительность комплекса.The work is devoted to research how to optimize core processes of beer production. Using the knowledge, developed intellectual system management processes of beer production, which is based on the principles of situational analysis of behavior control object. The analysis of the results makes it possible to develop control algorithms that have made it possible to improve the following technical and economic parameters as product quality, productivity and cost of raw materials processing facility.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20633
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf10,19 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback