DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20677

Название: New baking strategies: NanoBak Technology
Другие названия: Нові стратегії випічки: NanoBak технологія
Авторы: Mykhailova, Nelia
Chmyl, Yanyna
Михайлова, Неля Олексіївна
Чміль, Яніна Вікторівна
Ключевые слова: поживні речовини і енергія
сировина
система зволоження
хліб та випічка
питательные вещества и энергия
сырье
система увлажнения
хлеб и выпечка
nutrients and energy
raw materials
humidification system
breads and pastries
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Mykhailova, N. New baking strategies: NanoBak Technology / N. Mykhailova, Y. Chmil // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 311.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20677
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
8.pdf29,67 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback