New baking strategies: NanoBak Technology

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

поживні речовини і енергія, сировина, система зволоження, хліб та випічка, nutrients and energy, raw materials, humidification system, breads and pastries, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Mykhailova, N. New baking strategies: NanoBak Technology / N. Mykhailova, Y. Chmil // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 311.