New baking strategies: NanoBak Technology
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
поживні речовини і енергія, сировина, система зволоження, хліб та випічка, nutrients and energy, raw materials, humidification system, breads and pastries, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Mykhailova, N. New baking strategies: NanoBak Technology / N. Mykhailova, Y. Chmil // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 311.