DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20703

Название: Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях
Другие названия: The use of agar fruit raw materials in molecular technologies
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Протченко, Артур С.
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Protchenko, Arthur
Ключевые слова: молекулярна кухня
молекулярная кухня
molecular cuisine
агар
agar
плодово-ягідна сировина
плодово-ягодное сырье
fruit raw materials
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Цигоняко, А. М. Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях / А. М. Цигоняко, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 91-92.
Краткий осмотр (реферат): Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини.Рассматривалась возможность разнообразия ассортимента десертных блюд с агар-агара и плодово-ягодного сырья.The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20703
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf37,45 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback