Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20703
Title: Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях
Authors: Цигоняко, Анна М.
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Протченко, Артур С.
Keywords: молекулярна кухня
агар
плодово-ягідна сировина
molecular cuisine
agar
fruit raw materials
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Citation: Цигоняко, А. М. Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях / А. М. Цигоняко, О. В. Арпуль, А. С. Протченко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 12-14 листопада 2014 р. – Х., 2014. – С. 91-92.
Abstract: Розглядалась можливість урізноманітнення асортименту десертних страв з агар-агару та плодово-ягідної сировини. The possibility of diversifying the range of desserts agar-agar and fruit raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20703
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf37.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.