Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини (Патент на корисну модель № 97188)
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини, що
містить цукор, чисту культуру мікроорганізмів, воду, яка відрізняється тим,
що як джерело цукру використовують підготовлений сік цукрового сорго та
концентрат яблучного соку. The composition of the fermented beverage based on vegetable raw materials
containing sugar, a pure culture of microorganisms, water, characterized in that as a
sugar source is prepared using sweet sorghum juice.
Опис
Ключові слова
дріжджі, сік сорго, ферментні препарати, yeast, sweet sorghum juice, fermental preparations, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель UA 97188 Україна МПК А23L 2/84 (2006.01) Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини /Карпутіна Д. Д., Фролова Н. Е., Карпутіна М. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - №201406556 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.