Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини (Патент на корисну модель № 97188)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини, що містить цукор, чисту культуру мікроорганізмів, воду, яка відрізняється тим, що як джерело цукру використовують підготовлений сік цукрового сорго та концентрат яблучного соку. The composition of the fermented beverage based on vegetable raw materials containing sugar, a pure culture of microorganisms, water, characterized in that as a sugar source is prepared using sweet sorghum juice.

Опис

Ключові слова

дріжджі, сік сорго, ферментні препарати, yeast, sweet sorghum juice, fermental preparations, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель UA 97188 Україна МПК А23L 2/84 (2006.01) Композиція ферментованого напою на основі рослинної сировини /Карпутіна Д. Д., Фролова Н. Е., Карпутіна М. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - №201406556 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.

Зібрання