Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислот
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті на основі статистичних даних щодо урожайності зернових культур та їх хімічного складу було розраховано вихід білка з 1 га посівних площ. З урахуванням вмісту амінокислот у білку різних культур пропонується можливість їх поєднання для отримання харчового білка зі збалансованим амінокислотним складом.
Опис
Ключові слова
зернові, бобові, білок, урожайність, амінокислоти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, зерновые, бобовые, белок, урожайность, аминокислоты, grain, legumes, protein, crop yields, amino acids
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислот / В. М. Махинько, О. П. Бережна, Т. В. Грищенко // Зерно і хліб. – 2015. – № 2. – С. 32–33.