Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислот

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті на основі статистичних даних щодо урожайності зернових культур та їх хімічного складу було розраховано вихід білка з 1 га посівних площ. З урахуванням вмісту амінокислот у білку різних культур пропонується можливість їх поєднання для отримання харчового білка зі збалансованим амінокислотним складом.

Опис

Ключові слова

зернові, бобові, білок, урожайність, амінокислоти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, зерновые, бобовые, белок, урожайность, аминокислоты, grain, legumes, protein, crop yields, amino acids

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Загальну біологічну цінність білка нівелює низький вміст незамінних амінокислот / В. М. Махинько, О. П. Бережна, Т. В. Грищенко // Зерно і хліб. – 2015. – № 2. – С. 32–33.

Зібрання