Features of temperature regulation as a task for assortment of bread baking
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Factors which have strongest effect on baking temperature in oven with circulation of heating gas have been found. Estimate of moisture which is obtained from vapor of dough surface and spreading via recycling composite of heating gas. Different parts of mathematical equation dependent on the condition control point and environment in baking zone. So our recommendation may help the engineer who will be developing a system of controlling baking, guiding the way that heat flow will be adequate to determine the order of baking zones for ordered assortment.
Опис
Ключові слова
хліб, випічка, тісто, управління, хлеб, выпечка, тесто, управление, bread, baking, dough, control, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Ladanyuk, A. Features of temperature regulation as a task for assortment of bread baking / A. Ladanyuk, V. Ivashchuk, D. Yechkalov // Journal of Food and Packaging Science. Technique and Technologies. – 2014. – № 3. – С. 102–105.