Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлені дослідження та розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження. В якості харчової добавки використовуємо борошно з екструдату квасолі. In clause researches and development of modern ways of enrichment of flour confectionery products by fibers of a phytogenesis are presented. As the food additive the flour with extrusion string beans is used.

Опис

Ключові слова

кафедра технології зберігання і переробки зерна, борошно з екструдату квасолі, борошняні кондитерські вироби, кекс, cake, flour with extrusion string beans, flour confectionery products

Бібліографічний опис

Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів / І. Буянова, І. Подгорнюк, М. Перегуда, Є. Харченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. - № 12. - С.10-12.

Зібрання