Спроба розроблення комплексного показника якості пшеничного борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Математична модель комплексного показника якості борошна пшеничного може враховувати ряд показників, визначених ієрархічною структурою. Згідно ієрархічної структури якість борошна у цілому (Р0) складається із двох рівнів. Показниками першого рівня є групи таких показників: органолептичні (Р1), фізико-хімічні (Р2) і хлібопекарські властивості (Р3), а другий рівень визначається окремими показники цих груп. The mathematical model of the comprehensive wheat flour indicator shall take into account a series of indexes defined by the hierarchical structure. According to the hierarchical structure quality of wheat flour as a whole (Р0 ) consists of two levels. Indicators of the first level are as follows: organoleptic (Р1), physicochemical (Р2) and baking properties (Р3) and the second level is determined by the individual performance of these groups.

Опис

Ключові слова

якість, кваліметрія, комплексний показник якості, пшеничне борошно, quality, qualimetry, wheat flour, quality comprehensive indicator, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Левченко, О. Спроба розроблення комплексного показника якості пшеничного борошна / О. Левченко, Н. Дзюба, Т. Корж // Проблеми та перспективи харчових технологій та екобезпеки продукції : матеріали студентської конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю), 14-15 травня 2015 року / МОН України ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького. – Львів, 2015. – С. 110–112.