DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21069

Название: Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення
Другие названия: Ensuring food consumption population in reducing the purchase power of the population
Авторы: Мостенська, Тетяна Геннадіївна
Mostenska, Tetiana
Ключевые слова: інфляція
тарифи
харчові продукти
fares
inflation
foods
инфляция
тарифы
пищевые продукты
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Мостенська, Т. Г. Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення / Т. Г. Мостенська // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 49-51.
Краткий осмотр (реферат): Розуміння підприємствами викликів ринку дозволяє мінімізувати втрати, пов’ язані із випуском продукції,яка не буде підтверджена платоспроможним попитом. Понимание предприятиями вызовов рынка позволяет минимизировать потери, повязкам связанные с выпуском продукции, которая не будет подтверждена платежеспособным спросом. Understanding market challenges companies can minimize losses related to a product release that is not confirmed effective demand.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21069
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23.pdf618,59 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback