Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21069
Title: Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення
Authors: Мостенська, Тетяна Геннадіївна
Keywords: інфляція
тарифи
харчові продукти
fares
inflation
foods
инфляция
тарифы
пищевые продукты
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2015
Citation: Мостенська, Т. Г. Забезпечення споживання харчових продуктів населенням в умовах скорочення покупної спроможності населення / Т. Г. Мостенська // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 49-51.
Abstract: Розуміння підприємствами викликів ринку дозволяє мінімізувати втрати, пов’ язані із випуском продукції,яка не буде підтверджена платоспроможним попитом.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21069
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf618.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.