Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Название: Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff
Авторы: Mnerie, Dmitriy
Gaceu, Liviu
Gubenia, Oleksii
Shamtsyan, Mark
Birca, Adriana
Ключевые слова: маркування
якість
харчування
закон
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
макрировка
качество
питание
labeling
quality
nutrition
low
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff / D. Mnerie, L. Gaceu, O. Gubenia, M. Shamtsyan, A. Birca // Actual Tasks on Agricultural Engineering. - 2015. - V. 43. – P. 879-884.
Краткий осмотр (реферат): Nutritional labeling of food products is an important goal for ensuring the operation of a free market in both the European and adjacent area. The paper points out some limitations of European legal provisions in connection with the legislation of the countries geographically located in the Black Sea area. It is reflected by concrete examples and analyzes about the quality of agro-livestock as resources underlying healthy food. It is shown some proposals and recommendations for to improve some modalities for to highlight the role of traceability in the food product profile.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6.pdf5.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.