Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Назва: Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff
Автори: Mnerie, Dmitriy
Gaceu, Liviu
Gubenia, Oleksii
Shamtsyan, Mark
Birca, Adriana
Ключові слова: маркування
якість
харчування
закон
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
макрировка
качество
питание
labeling
quality
nutrition
low
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff / D. Mnerie, L. Gaceu, O. Gubenia, M. Shamtsyan, A. Birca // Actual Tasks on Agricultural Engineering. - 2015. - V. 43. – P. 879-884.
Короткий огляд (реферат): Nutritional labeling of food products is an important goal for ensuring the operation of a free market in both the European and adjacent area. The paper points out some limitations of European legal provisions in connection with the legislation of the countries geographically located in the Black Sea area. It is reflected by concrete examples and analyzes about the quality of agro-livestock as resources underlying healthy food. It is shown some proposals and recommendations for to improve some modalities for to highlight the role of traceability in the food product profile.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21120
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf5.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.