DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21151

Название: Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно- фруктозними сиропами
Другие названия: Research condensed crystal size lactose heat-treated milk hlyukozno- fructose syrup
Авторы: Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Шпачук, Людмила Володимирівна
Богданов, Єгор Серафімович
Skorchenko, Tatiana
Shevchuk, Lyudmila
Bogdanov, Egor
Ключевые слова: вуглеводи
глюкозно-фруктозні сиропи
лактоза
углеводы
глюкозно-фруктозные сиропы
carbohydrate
glucose-fructose syrup
lactose
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Богданов, Є. С. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно- фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Є. С. Богданов // Харчова промисловість. — 2011. — № 10. — С. 115-118.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози.Исследованы размер кристаллов лактозы сгущенного термически обработанного молока, изготовленного с глюкозно-фруктозными сиропами. Доказано положительное влияние сиропов на процессы кристаллизации лактозы.Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21151
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
7.pdf2,46 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback