Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21174
Title: Функціонування та перспективи розвитку акціонерної власності в харчовій промисловості України
Authors: Довженко, Олександр Олександрович
Дубінська, О. М.
Keywords: кафедра економічної теорії
харчова промисловість
ринкова економіка
market economy
food industry
Issue Date: 2015
Citation: Довженко, О. О. Функціонування та перспективи розвитку акціонерної власності в харчовій промисловості України / О. О. Довженко, О. М. Дубінська // Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 квітня 2015 р. - К.: НУХТ, 2015. – С. 117-118.
Abstract: Під час переходу до ринкової економіки в Україні відведено значну роль акціонерним товариствам, які дозволяють брати участь в інвестиційному процесі разом з підприємцями і значній кількості громадян,що не займаються підприємницькою діяльністю, сприяють перерозподілу капіталів в економіці країни по найпродуктивніших сферах господарювання, серед яких важливе місце займає харчова промисловість. During the transition to a market economy in Ukraine given the significant role of joint stock companies, which allow to participate in the investment process with employers and a significant number of citizens who are not engaged in entrepreneurial activities, promote the redistribution of capital in the economy in the most productive areas of management, including important takes the food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21174
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf116.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.