DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21185

Название: Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення
Другие названия: Determination of the optimal conditions of the process of grinding white meat chicken (fillet) to reduce the energy efficiency of the process of grinding
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Топольник, Віра Григорівна
Stukalska, Nataliya
Topol’nik, Vera
Ключевые слова: філе курятини
процес подрібнення
енергоємність
филе курятины
процесс измельчения
энергоемкость
chicken fillet
crushing process
power consumption
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Топольник, В. Г. Визначення оптимальних умов процессу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв. - 2012. – № 42, Т. 2. ‒ С. 499‒504.- (серія «Технічні науки»).
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено розрахунок статистичної обробки результатів експерименту з метою находження оптимальних умов процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини (філе) для зменшення витрат електроенергії В статье приведен расчет статистической обработки результатов эксперимента с целью нахождения оптимальных условий процесса измельчения мясного сырья из курятины (филе) для уменьшения расхода электроэнергии The article presents the calculation of statistical processing of the experimental results in order to find optimal conditions for the grinding process of raw meat chicken (fillet) to reduce energy consumption
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21185
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ONAHT.pdf788,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь