DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21187

Название: Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів
Другие названия: Determination of chicken white and red meat mixture grinding process optimal conditions to increase mince-meat water fixing ability
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Топольник, Віра Григорівна
Stukalska, Nataliya
Topol’nik, Vera
Ключевые слова: фарш з м'яса курятини
показники якості
активний експеримент
фарш из мяса курятины
показатели качества
активный эксперимент
chicken mince-meat
quality parameters
active experiment
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Топольник, В. Г. Визнаячення оптимальних умов процессу подрібнення суміші білого і червонного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання харчових виробництв : збірник наукових праць Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – Донецьк, 2013. – Вип. 1(45). ‒ С. 400‒406.
Краткий осмотр (реферат): Визначено математичну модель, що адекватно описує залежність вологозв'язуючої здатності фаршу з мусіші білого і червоного м'яса курятини у співвідношенні 1:1 від варійованих факторів під час процесу подрібнення Определено математическую модель, которая адекватно описывает зависимость водосвязывающей способности фарша из смесии белого и красного мяса курятины в соотношении 1:1 от варьируемых факторов в процессе измельчения Defined mathematical model that adequately describes the dependence Vologozv'yazuyuchiy ability minced musishi white and red meat chicken in 1: 1 ratio of variable factors during the grinding process
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21187
ISSN: 2079-4827
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
DonNUET.pdf744,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь