Особливості масообміну в газорідинних культуральних середовищах
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено інформацію, що стосується взаємозв'язків між геометричними характеристиками апаратів, параметрами масообміну та інтенсивністю аерації.
The information relating to the relationship between the geometrical characteristics of devices, parameters of mass transfer and intensity of aeration.
Опис
Ключові слова
масообмін, аерація, аппарат, mass transfer, aeration, apparatus, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Палаш, А. А. Особливості масообміну в газорідинних культуральних середовищах / А. А. Палаш, О. Ю. Шевченко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. — 2009. — № 8. — С. 79-81.