Особливості масообміну в газорідинних культуральних середовищах

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено інформацію, що стосується взаємозв'язків між геометричними характеристиками апаратів, параметрами масообміну та інтенсивністю аерації. The information relating to the relationship between the geometrical characteristics of devices, parameters of mass transfer and intensity of aeration.

Опис

Ключові слова

масообмін, аерація, аппарат, mass transfer, aeration, apparatus, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Палаш, А. А. Особливості масообміну в газорідинних культуральних середовищах / А. А. Палаш, О. Ю. Шевченко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. — 2009. — № 8. — С. 79-81.

Зібрання