Stability studies of inulin and olihofruktozy drinks

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Inulin and oligofructose are high quality ingredients for the production of dietetic foods. Inulin and oligofructose can be used as a pure dietary ingredients to create functional foods with different stated properties, and as ingredients that improve the taste and texture and allows replacement of sugar and fat. The best results are obtained with a combination of dietary and technological concepts, which enables the development of high quality innovative food products.

Опис

Ключові слова

inulin, temperature, beverage, hydrolysis, напиток, гидролиз, инулин, температура, напій, гідроліз, інулін, кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Lugovska, O. Stability studies of inulin and olihofruktozy drinks / O. Lugovska, V. Sidor, Y. Okopna // Ukrainian food journal. – 2013. – Vol. 3, Is. 2. – P. 169-174.

Зібрання