DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21231

Название: Stability studies of inulin and olihofruktozy drinks
Другие названия: Дослідження стабільності інуліну і олігофруктози в напоях
Авторы: Lugovska, Oksana
Sidor, Vasyl
Okopna, Yana
Луговська, Оксана Андріївна
Сидор, Василь Михайлович
Окопна, Яна Володимирівна
Ключевые слова: inulin
temperature
beverage
hydrolysis
напиток
гидролиз
инулин
температура
напій
гідроліз
інулін
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Lugovska, O. Stability studies of inulin and olihofruktozy drinks / O. Lugovska, V. Sidor, Y. Okopna // Ukrainian food journal. – 2013. – Vol. 3, Is. 2. – P. 169-174.
Краткий осмотр (реферат): Inulin and oligofructose are high quality ingredients for the production of dietetic foods. Inulin and oligofructose can be used as a pure dietary ingredients to create functional foods with different stated properties, and as ingredients that improve the taste and texture and allows replacement of sugar and fat. The best results are obtained with a combination of dietary and technological concepts, which enables the development of high quality innovative food products. Инулин и олигофруктоза высококачественных ингредиентов для производства диетических продуктов. Инулин и олигофруктозой может быть использован в качестве чистого диетических ингредиентов для создания функциональных продуктов с различными указанными свойствами, а также ингредиенты, которые улучшают вкус и текстуру и позволяет производить замену сахара и жира. Наилучшие результаты получаются при сочетании диеты и технологических концепций, что позволяет развитие высококачественные инновационные продукты питания. Інулін і олігофруктоза високоякісних інгредієнтів для виробництва дієтичних продуктів. Інулін і олігофруктоза може бути використаний як чистого дієтичних інгредієнтів для створення функціональних продуктів з різними зазначеними властивостями, а також інгредієнти, які покращують смак і текстуру і дозволяє проводити заміну цукру і жиру. Найкращі результати виходять при поєднанні дієти і технологічних концепцій, що дозволяє розвиток високоякісні інноваційні продукти харчування.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21231
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.pdf881,04 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback