DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21241

Название: Зниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спирт
Другие названия: Reducing energy consumption during fermentation of plant material into ethanol
Авторы: Бойко, Олексій Олегович
Гонта, Ігор Анатолійович
Чагайда, Андрій Олегович
Boyko, Olexiy
Gonta, Igor
Chagayda, Andriy
Ключевые слова: рослинна сировина
зброджування
етиловий спирт
сбраживания
этиловый спирт
растительное сырье
vegetable raw materials
fermentation
ethyl alcohol
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Бойко, О. О. Зниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спирт / О. О. Бойко, А. О. Чагайда, І. А. Гонта // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 26-28.
Краткий осмотр (реферат): Етиловий спирт широко застосовується у харчовій промисловості: при виготовленні лікеро-горілчаних та плодово-ягідних напоїв; для кріплення виноматеріалів і купажування виноградних вин; у виробництві оцту, харчових ароматизаторів та парфумерно-косметичних виробів. У мікробіологічній і медичній промисловості спирт потрібен для осадження ферментних препаратів із культуральних середовищ або екстрактів із твердих культур, виробництва ліків, препаратів, вітамінів, проведення дезінфекції, у ветеринарії і фармакопеї. Этиловый спирт широко применяется в пищевой промышленности: при изготовлении ликероводочных и плодово-ягодных напитков; для крепления виноматериалов и купажирования вин; в производстве уксуса, пищевых ароматизаторов и парфюмерно-косметических изделий. В микробиологической и медицинской промышленности спирт нужен для осаждения ферментных препаратов с культуральных сред или экстрактов из твердых культур, производства лекарств, препаратов, витаминов, проведение дезинфекции, в ветеринарии и фармакопеи. Ethanol is widely used in the food industry: the manufacture of alcoholic drinks and fruit drinks; for mounting and wine blending wines; in the production of vinegar, food flavorings and perfumes and cosmetic products. In microbiological and medical industry need alcohol to precipitate enzymes from the culture medium or extracts from solid cultures, production of medicines, drugs, vitamins, disinfection, veterinary and pharmacopoeia.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21241
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.pdf143,9 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback