Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Title: Раціональні режими різання харчових продуктів
Authors: Гуць, Віктор Степанович
Губеня, Олексій Олександрович
Keywords: режими різання
енерговитрати
харчова промисловість
cutting conditions
energy
food industry
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2013
Citation: Гуць, В. С. Раціональні режими різання харчових продуктів / В. С. Гуць, О. О. Губеня // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 36-38.
Abstract: В харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21243
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf395.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.