Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21248
Title: Вплив електроіскрової обробки та препарату наночастинок гідроксиду алюмінію на чистоту дифузійного соку
Authors: Ардинський, Олексій Валерійович
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Ткаченко, Сергій Володимирович
Keywords: спосіб очищення
гідроксид алюмінію
дифузійний сок
електроіскрова обробка
purification method
aluminum hydroxide
diffusion juice
electroscope treatment
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2012
Citation: Вплив електроіскрової обробки та препарату наночастинок гідроксиду алюмінію на чистоту дифузійного соку / О. В. Ардинський, Л. М. Вєрченко, Ю. О. Дашковський та ін. // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 24-25.
Abstract: Процес очищення дифузійного соку від нецукрів є надзвичайно важливою проблемою при виробництві цукру як з моменту заснування цієї промисловості, так і на сьогодні. При цьому основний реагент гідроксид кальцію (вапняне молоко) при роботі за класичною схемою не дає можливості цілковито видалити супутні домішки, незважаючи на вже більш як 200-річну історію його застосування. The process of purification of diffusion juice from nasarov is an extremely important problem in the production of sugar as since the Foundation of this industry and today. The main reagent is calcium hydroxide (milk of lime) when working according to the classical scheme makes it impossible to fully remove concomitant impurities, despite the more than 200-year history of its use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21248
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf131.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.