Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21248
Назва: Вплив електроіскрової обробки та препарату наночастинок гідроксиду алюмінію на чистоту дифузійного соку
Автори: Ардинський, Олексій Валерійович
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Ткаченко, Сергій Володимирович
Ключові слова: спосіб очищення
гідроксид алюмінію
дифузійний сок
електроіскрова обробка
purification method
aluminum hydroxide
diffusion juice
electroscope treatment
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Вплив електроіскрової обробки та препарату наночастинок гідроксиду алюмінію на чистоту дифузійного соку / О. В. Ардинський, Л. М. Вєрченко, Ю. О. Дашковський та ін. // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 24-25.
Короткий огляд (реферат): Процес очищення дифузійного соку від нецукрів є надзвичайно важливою проблемою при виробництві цукру як з моменту заснування цієї промисловості, так і на сьогодні. При цьому основний реагент гідроксид кальцію (вапняне молоко) при роботі за класичною схемою не дає можливості цілковито видалити супутні домішки, незважаючи на вже більш як 200-річну історію його застосування. The process of purification of diffusion juice from nasarov is an extremely important problem in the production of sugar as since the Foundation of this industry and today. The main reagent is calcium hydroxide (milk of lime) when working according to the classical scheme makes it impossible to fully remove concomitant impurities, despite the more than 200-year history of its use.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21248
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf131.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.