Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331
Назва: Технологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст
Автори: Чепелюк, Олена Олександрівна
Сухенко, Юрій Григорович
Бородіна, В. М.
Мудрик, А. А.
Ключові слова: рослинна сировина
пектиновмісні пасти
гідроліз речовин
екстрагування речовин
vegetable raw materials
pectin containing paste
hydrolysis of substances
extractable substances
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Технологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст / О. О. Чепелюк, Ю. Г. Сухенко, В. М. Бородіна, А. А. Мудрик // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 90-91.
Короткий огляд (реферат): Сучасні пектинові виробництва централізовані, що віддаляє їх від сировинних джерел, впливає на якість і собівартість продукції. Сам процес виробництва чистих пектинів, паст, джемів тощо є досить трудомістким. Він включає багато стадій, в залежності від виду, якості і способів підготовки сировини і її переробки, починаючи від заготівельних і закінчуючи фасувальними операціями та поставкою готової продукції на реалізацію. Modern pectin centralized production that alienates them from raw sources, affects the quality and cost of production. The process of production of pure pectin, pastes, jams and the like is quite time consuming. It involves many steps, depending on the type, quality and methods of preparation of raw material and its processing, from procuring and finishing and packaging operations and the delivery of finished products to sell.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30.pdf405.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.