Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧепелюк, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorСухенко, Юрій Григорович-
dc.contributor.authorБородіна, В. М.-
dc.contributor.authorМудрик, А. А.-
dc.date.accessioned2015-06-23T06:07:16Z-
dc.date.available2015-06-23T06:07:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст / О. О. Чепелюк, Ю. Г. Сухенко, В. М. Бородіна, А. А. Мудрик // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 90-91.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21331-
dc.description.abstractСучасні пектинові виробництва централізовані, що віддаляє їх від сировинних джерел, впливає на якість і собівартість продукції. Сам процес виробництва чистих пектинів, паст, джемів тощо є досить трудомістким. Він включає багато стадій, в залежності від виду, якості і способів підготовки сировини і її переробки, починаючи від заготівельних і закінчуючи фасувальними операціями та поставкою готової продукції на реалізацію. Modern pectin centralized production that alienates them from raw sources, affects the quality and cost of production. The process of production of pure pectin, pastes, jams and the like is quite time consuming. It involves many steps, depending on the type, quality and methods of preparation of raw material and its processing, from procuring and finishing and packaging operations and the delivery of finished products to sell.uk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectпектиновмісні пастиuk_UA
dc.subjectгідроліз речовинuk_UA
dc.subjectекстрагування речовинuk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectpectin containing pasteuk_UA
dc.subjecthydrolysis of substancesuk_UA
dc.subjectextractable substancesuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвuk_UA
dc.titleТехнологічна лінія для виробництва пектиновмісних пастuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf405.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.