Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21351
Title: Використання харчових волокон при виробництві рисового корпусу для коекструзійних продуктів
Authors: Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Бур'ян, Ганна
Шаран, Андрій Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
breakfast cereals
dietary fiber
co-extrusion products
зернові сніданки
харчові волокна
продукти коекструзії
Issue Date: 2012
Citation: Використання харчових волокон при виробництві рисового корпусу для коекструзійних продуктів / О. В. Запотоцька, А. І. Бур’ян, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. – 2012. - № 3. – С. 27-30.
Abstract: В ході даної роботи були розроблені рецептурні композиції корпуса для коекструзійних продуктів з підвищеною харчовою цінністю. В якості добавок рекомендовано використовувати горохову клітковину в кількості 8%, бобову 6%, картопляну 6% і пшеничну в кількості 10%. In the course of this work were developed recipe composition koekstruziynyh cases for products with high nutritional value. As supplements recommended pea fiber of 8%, 6% bean, potato and wheat 6% of 10%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21351
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf244.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.