Прискорення науково-технічного прогресу як вирішальний фактор підвищення ефективності розвитку підприємств харчової промисловості на закарпатті
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто проблеми впровадження результатів науково-технічного прогресу на підприємства харчової промисловості як чинника підвищення ефективності діяльності підприємств і розвитку їх на інноваційній основі. The problems of the introduction of scientific and technological progress in the food industry as a factor in increasing the efficiency of enterprises and their development on an innovative basis.
Опис
Ключові слова
науково-технічний прогрес, інноваційний розвиток, ефективність, scientific and technical progress, innovation development, efficiency
Бібліографічний опис
Шекмар, Н. А. Прискорення науково-технічного прогресу як вирішальний фактор підвищення ефективності розвитку підприємств харчової промисловості на закарпатті / Н. А. Шекмар // Наукові праці НУХТ. — 2010. — № 36. — С. 146-150.