Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/214
Title: Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів
Authors: Орлов, Леонід Олексійович
Яровий, Володимир Леонідович
Янковий, Микола Григорович
Keywords: м'ясні хлібці
адгезія
фарш
мясные хлебцы
адгезия
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
meat loaves
adhesion
stuffing
Issue Date: 1994
Citation: Орлов, Л. О. Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. - 1994.- Вип. 42.- C. 20-22.
Abstract: Наведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/214
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Efectivnist.pdf93.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.