Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21431
Назва: Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловості
Автори: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова: кондитерська промисловість
асортимент
виноградні вичавки
confectionery industry
range
grape pomace
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Каліновська, В. І. Виноградні вичавки - нетрадиційне сировинне джерело для кондитерської промисловості / В. І. Каліновська, Т. В. Оболкіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 56-57.
Короткий огляд (реферат): Для кондитерської галузі актуальним завданням є розроблення нового асортименту кондитерських виробів, конкурентоспроможного на вітчизняному ринку. Аналіз сучасного асортименту та обсягу виробництва харчових продуктів із піно- та драглеподібною структурою свідчить про їх популярність серед виробників і високий попит у споживачів. Це пояснюється наявністю більшості сировинних компонентів, існуванням відповідного виробничого досвіду та технологічного обладнання, натуральністю одержуваних продуктів, традиційністю їх споживання в Україні. For the confectionery industry urgent task is to develop a new range of confectionery products, competitive in the domestic market. Analysis of the current range and volume of food production and pino- gelatinous structure indicates their popularity among producers and consumers in high demand. This is due to the presence of most raw materials, the existence of relevant work experience and process equipment, naturalness derived products, traditional consumption in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21431
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf114.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.