Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21449
Title: Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів
Authors: Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: мінеральні речовини
харчові продукти
цукрове сорго
вітаміни
minerals
food products
sugar sorghum
vitamins
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Карпутіна, Д. Д. Цукрове сорго - нетрадиційне джерело вітамінів та мінеральних речовин в технології харчових продуктів / Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 84-85.
Abstract: Стан здоров’я сучасної людини в значній мірі визначається характером, рівнем та структурою харчування, які мають ряд серйозних порушень. Тому на сьогоднішній день виникає потреба у створенні продуктів, які б відрізнялись якістю, безпечністю та високим вмістом біологічно активних речовин. Водночас актуальним є питання розширення сировинної бази для таких продуктів. The health of modern man largely determined by the nature, level and structure of food, that have a number of serious violations. So far there is a need to create products that would differ quality, safety and high content of bioactive substances. However, enlargement is important raw materials for these products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21449
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf125.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.